Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΕΙ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΑΖ



Κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Τζίμι Ντουρμάζ και στην Τουρκία υποστηρίζουν πως βρίσκεται στη λίστα της Τραμπζονσπόρ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων ήταν μεταξύ των εκλεκτών του Μάρκο Σίλβα, στην αρχή της προετοιμασίας, παίρνοντας μέρος στα περισσότερα φιλικά του Θρύλου, ενώ μετρά και δύο συμμετοχές στα ισάριθμα παιχνίδια στη Super League. Όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός... δεν τον συμπεριέλαβε στην λίστα που έστειλε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στην UEFA για το Champions League, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αμέσως μετά τον... αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, δημοσιεύματα από την Τουρκία τον έφερναν πολύ κοντά σε μεταγραφή σε ομάδα της γειτονικής χώρας και συγκεκριμένα στην Τραμπζονσπόρ. Άλλωστε, στο παρελθόν, ο σύλλογος της Τραπεζούντας είχε ενδιαφερθεί για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, όμως, δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, λοιπόν η Τραμπζονσπόρ εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του, τις επόμενες μέρες, μιας και δεν έχει «κλείσει» ακόμα το... «παράθυρο» των μεταγραφών, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την… κίνησή της στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :