Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

«ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...» (ΡΗΟΤΟ)



Για τον Λουτσιάνο Λόγιο φέρεται να ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ole».

Ο Αργεντίνος αμυντικός της Ρασίνγκ, εξήγησε πως ένας από τους λόγους που έμεινε στην πατρίδα του και προφανώς... ο βασικότερος, ήταν η οικογένειά του.

Σε ερώτηση λοιπόν για το πώς ένιωσε που η ομάδα του είπε «όχι» σε προτάσεις από την Αταλάντα και τον Ολυμπιακό, ο Λόγιο απάντησε.

«Μίλησα με τον εκπρόσωπο. Του είπα ότι ένιωσα πως θα μπορούσα να δω την καριέρα μου να εξελίσσεται. Του εξήγησα πως είμαι ένα παιδί που έρχεται από τα χαμηλά. Και ότι δεν πρέπει να αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, να φεύγουν. Είναι μια δουλειά, όμως, που έχω πίσω μου και μια οικογένεια και έπρεπε να απαντήσω. Όταν έχεις ήδη παιδιά, δεν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Για να κάνεις σωστά τα πράγματα, θα πρέπει να προσέχεις την οικογένειά σου», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :