Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΕΝΓΚΕΡ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE


Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε λόγο για... εύκολα γκολ που χάρισε η Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναγνώρισε ότι αμύνθηκε πολύ καλά.

Αναλυτικά ο Αλσατός τεχνικός είπε:

Για το αν ήταν η χειρότερή του βραδιά στην Ευρώπη: «Καθίστε σε πάγκο σε ευρωπαϊκό τελικό και θα απαντήσω στην ερώτησή σας μετά».

Για το αν το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περίμενε: «Κάποιοι τομείς του παιχνιδιού μας ήταν αρκετά καλοί, αλλά νομίζω ότι μας έλειπε η συγκέντρωση στην άμυνα και παίξαμε κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που αμύνθηκε πολύ καλά. Πιστεύω ότι είχαμε και λίγο κακή τύχη, γιατί είχαν τέσσερα σουτ στην εστία και πέτυχαν τρία γκολ και αυτό συμβαίνει μία φορά στις εκατό στο Champions League. Το κρίσιμο σημείο ήταν το 2-2 και μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, που τους χαρίσαμε ένα γκολ και αυτό άλλαξε το ματς. Τα δώσαμε όλα και είχαμε 65% κατοχή. Νιώθουμε ένοχοι γιατί χαρίσαμε εύκολα γκολ».

Για την επιλογή του Οσπίνα: «Είναι απλό. Ο Οσπίνα έπαιξε 19 παιχνίδια πέρυσι και είχε 14 φορές ανέπαφη την εστία του και την περασμένη εβδομάδα έκανε ένα εκπληκτικό ματς. Κανένας τερματοφύλακας δεν είναι αλάνθαστος, θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και στον Τσεχ. Εγώ κάνω τις επιλογές για την ομάδα και είμαι υπεύθυνος γι' αυτές. Ξέρω πολλά πράγματα που δεν ξέρετε. Δεν μπορείς να επιλέξεις μια ομάδα με γκάλοπ και ακούγοντας τη γνώμη του καθένα πριν το ματς».

Για το μέλλον της Άρσεναλ στον όμιλο: «Μας φέρνει σε κακή θέση αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ακόμη μέσα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Ντινάμο και τον Ολυμπιακό και χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα στο επόμενό μας ματς εκτός έδρας με τη Μπάγερν».

Για τον τραυματισμό του Κοσιελνί: «Είναι τένοντας. Γι' αυτό κάνουμε rotation, αφού παίζουμε πολλά παιχνίδια. Και οι άλλες ομάδες το κάνουν. Όταν κοιτάς στον πάγκο άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, βλέπεις ότι γίνονται αλλαγές. Δεν μπορείς να παίζεις κάθε τρεις μέρες χωρίς rotation. Είναι γεγονός και πρέπει να το αποδεχθείς».

Για το τι πήγε λάθος χθες: «Παίξαμε με Καθόρλα, Οζίλ, Κοκλέν στα χαφ. Έχουν παίξει μαζί 6 μήνες. Δεξιά ήταν ο Τσάμπερλεϊν, αριστερά ο Αλέξις και στην κορυφή ο Γουόλκοτ. Αυτή είναι η ομάδα που παίζει πάντα. Είναι είτε ο Τσάμπερλεϊν ή ο Ράμσεϊ, είτε ο Καθόρλα ή ο Ράμσεϊ. Ανοιχτήκαμε γιατί επιτεθήκαμε».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :