Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ «ΠΕΣΙΜΟ» ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΟΚΚΙΝΟ! (PHOTO)



Η απόκτηση του Μπερμπάτοφ προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό ενθουσιασμό στους ΠΑΟΚτσήδες, αφού δεν τους λες και... συνηθισμένους σε κάτι ανάλογο, και άρχισαν να... "πολιορκούν" τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή και στα social media!

Ο 34χρονος επιθετικός όμως έκανε ένα.. λάθος που ενόχλησε κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέβασε μία φωτογραφία του, στην οποία έδειχνε το wristband (βραχιολάκι) του ιδρύματός του (Berbatov Foundation) μέσω του οποίου βοηθά νέα παιδιά που δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

Το βραχιολάκι, λοιπόν, ήταν κόκκινου χρώματος και ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής...τόλμησε να σχολιάσει ότι πρόκειται για ένα ωραίο χρώμα!

Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ...ο κακός χαμός!

Με το που επισημοποιήθηκε η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, ένας οπαδός των Θεσσαλονικέων σχολίασε: "Οχι ρε φιλε το red δεν ειναι ωραιο χρωμα... τωρα θα εισαι στα μαυρα! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!".

Το συγκεκριμένο σχόλιο, βέβαια, σάρωσε στα likes, ενώ ακολούθησαν κι άλλα λιγότερο ...κόσμια, τα οποία ήταν άκρως προσβλητικά για το κόκκινο χρώμα και τον Ολυμπιακό!

Κατάλαβε κανείς μήπως γιατί δεν πρόκειται να δουν κούπα ΠΟΤΕ;;;


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :