Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΑΝΙ! *VIDEOS*



Το εντυπωσιακό φώτο φίνις του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Ερνάνι.

Λίγο νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι είχαν ανακοινώσει και τον Ιντιγέ Μπράουν, ενισχύοντας το ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας στο παρά πέντε.

Ο Ερνάνι Ζόρζε Σάντος Φόρτες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1991 και σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Κόβα ντα Πιεντάντε.

Έξι χρόνια αργότερα, ο Πορτογάλος επιθετικός μεταπήδησε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Κλουμπ, με τη φανέλα της οποίας έμελλε να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του ως επαγγελματίας.

Έπειτα από ένα σύντομο δανεισμό στην Μιραντέλα, ο Ερνάνι εντάχθηκε στο δυναμικό της Γκιμαράες, καταγράφοντας συμμετοχές τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα.

Η Πόρτο... δελεάστηκε από τις εμφανίσεις του επιθετικού, με συνέπεια να κινηθεί για την απόκτησή του το Φεβρουάριο του 2015 έναντι του ποσού των 2.900.000 ευρώ.

Ο Ερνάνι πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές με τη φανέλα των "δράκων" (τις επτά ως αλλαγή και τη μία αντικαταστάθηκε), σημειώνοντας δύο γκολ.

Δείτε βίντεο από τα «κατορθώματα» του νέου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για να καταλάβετε γιατί ήταν διακαής πόθος του Μάρκο Σίλβα.









Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :