Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΟΥΝΤΟΡ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Η ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.;


Μικρό προβάδισμα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι του Ολυμπιακού δίνει ο Ιγκόρ Τούντορ, εν όψει των αγώνων των δυο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα "gol.dnevnik.hr", της πατρίδας του, ως άνθρωπος που γνωρίζει τους ερυθρόλευκους, καθώς τους αντιμετώπισε πρόσφατα, στην ήττα του ΠΑΟΚ με 0-2 μέσα στην Τούμπα.

«Eίναι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και ποδοσφαιριστές με μεγάλο ανάστημα, αλλά υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αν τον συγκρίνω με την Ντιναμό, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά όχι τόσο καλύτερους από αυτούς της Ντιναμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει προβάδισμα. Είναι δύσκολη η σύγκριση, ίσως η Ντιναμό έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, με δεδομένο ότι έχει πιο ποιοτικούς παίκτες», υποστήριξε.

* Δηλαδή με λίγα λόγια πόσα θα σου έριχνε ρε Τούντορ η Ντιναμό Ζ. αφού ο Θρύλος... σβηστά σου "κάρφωσε" μέσα στην Τούμπα 2; Αναπάντητο ερώτημα... Φαίνεται το κόμπλεξ είναι κολλητικό!

Ο Τούντορ ρωτήθηκε ακόμη για τη συνεργασία του με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. «Εγώ και ο Ντίμιταρ έχουμε υπάρξει αντίπαλοι στο παρελθόν. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή και αυτό. Ειδικά όταν είσαι νέος προπονητής, αργά ή γρήγορα θα τύχει να συνεργαστείς με τέτοιου είδους παίκτες. Είναι μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό», ξεκαθάρισε.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρώην ομάδα του, Χάιντουκ, η οποία ανταγωνίζεται την Ντιναμό στο πρωτάθλημα Κροατίας. «Συγχαίρω τον προπονητή, Μπούριτς. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει, ξέρω πολύ καλά ότι η Χάιντουκ είναι πολύ κοντά στην Ντιναμό. Πρέπει να έχει υπομονή. Θεού θέλοντος, ίσως μπορέσει να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, κάτι που θα είναι πολύ ωραίο για τη Χάιντουκ», είπε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :