Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΠΟΣΟ ΓΕΛOΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;


Θέμα από το... πουθενά δημιούργησαν οι «αντικειμενικοί», όπου... ανακάλυψαν πως ο Ολυμπιακός χρωστάει στο Δημόσιο, σε μια υπόθεση που αφορά τη μεταγραφή του Αγάπιου Καλταβερίδη από την Ξαμάξ στον Ολυμπιακό το 1988 (επί προεδρίας Γιώργου Κοσκωτά) αντί ποσού 1.050.000 ελβετικών φράγκων. Ωστόσο, ο Κώστας Καραπαπάς δεν το άφησε ασχολίαστο και πήρε... θέση.

«Ξεχάσατε τα 500 εκατομμύρια που χρωστάμε στους εξωγήινους και τα άλλα 350 εκατομμύρια που χρωστάμε στους νεφελίμ! Πόσο γελοίοι μπορείτε να γίνετε ακόμα;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συνέχεια προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον νταμπλούχο Ελλάδας, αλλά μάλλον βλέπουν ...φαντάσματα ή προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τελικά εκτίθονται. Όπως και να ‘χει, πάντως ο Κώστας Καραπαπάς τους έβαλε στη θέση τους...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :