Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικός απών ο Οθέλο Χάντερ, ενώ «παρών» ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με το γνωστό πρόβλημα του Οθέλο Χάντερ, αλλά χωρίς κάποιο άλλο νεότερο, ολοκλήρωσε ο Θρύλος την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, λόγω του τραυματισμού του και έτσι θα είναι ο μοναδικός απών από τον πρώτο… τελικό της φετινής σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, το «παρών» στο ΣΕΦ έδωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, όπως συνηθίζουν άλλωστε πριν από σημαντικά ματς.

Το πρωί της Πέμπτης και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού, οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν ένα χαλάρωμα στο ΣΕΦ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :