Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ!


Ο Ολυμπιακός παίζει την άλλη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ και στις 25/10 στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έχοντας μπροστά του ένα εξτρά κίνητρο για ένα ακόμη ρεκόρ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και αν συνεχίσουν έτσι θα... ισοφαρίσουν την καλύτερη επίδοσή τους στην εποχή Μαρινάκη, αλλά και γενικότερα στην περίοδο της κυριαρχίας τους την τελευταία 20ετία. Ενώ με νίκη και στο Περιστέρι θα σπάσουν ένα μεγάλο ρεκόρ!

Τη σεζόν 2012-13 με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο ο Ολυμπιακός είχε κάνει επτά διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στη Βέροια 2-1, με Λεβαδειακό 4-0, στα Γιάννενα 2-1, με Πανθρακικό 4-1, στο Περιστέρι 1-0, με Αστέρα 1-0 και με Ξάνθη 4-0. Το σερί είχε σταματήσει στο «Βικελίδης» με το 2-2 κόντρα στον Άρη.

Για τον Σίλβα θα είναι μεγάλη υπόθεση να... ξεπεράσει αυτή την επίδοση του συμπατριώτη του και εφόσον το κάνει θα έχει πάρει νίκες σε δύο ντέρμπι (με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) εν αντιθέσει με εκείνη την περίοδο που δεν υπήρχε ντέρμπι στο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών.

Το 7 στα 7 είχε ο Ολυμπιακός στη σεζόν 1999-00 με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :