Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ... ΣΕΜΠΑ


Ο Σεμπά έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ.

Υποχωρεί το σενάριο να συνυπάρξουν στο ίδιο σχήμα του Ολυμπιακού Φορτούνης και Τσόρι κόντρα στην Ένωση. Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως καταλήγει στην επιλογή του Σεμπά για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού και δεν αναμένεται να δοκιμάσει την παρουσία δύο «δεκαριών» στην ενδεκάδα, παρόλο που πρόκειται για ένα δίδυμο που σίγουρα θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον Σεμπά να έχει εξαιρετική παρουσία στις προπονήσεις και προτίθεται να τον... επιβραβεύσει, ενώ σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του και ο Ερνάνι, που όμως ακόμη δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρντο αναμένεται σε 1-2 μέρες να μπει σε φουλ ρυθμούς και ιατρικά θα είναι απολύτως έτοιμος για να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ. Μένει να φανεί αν ο Σίλβα θα τον ρίξει στη μάχη ή θα επιλέξει να τον κρατήσει εκτός για να χρησιμοποιηθεί την Τρίτη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :