Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΧΑΝΤΕΡ... ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Ο Οθέλο Χάντερ εδώ και αρκετό καιρό προπονείται ατομικά καθώς, ως γνωστόν, ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στους κοιλιακούς.

Η απουσία του Αμερικανού σέντερ των ερυθρόλευκων, ήταν αισθητή στο παιχνίδι του Κυπέλλου την Πέμπτη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Πάτρικ Γιανγκ έδειξε ότι ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι φιλότιμος αλλά φαίνεται ότι του λείπουν παιχνίδια ώστε να βρει ρυθμό.

Για τον Χάντερ λοιπόν, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα ματς με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (19/10) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Πηγαίνει όλο και καλύτερα στις προπονήσεις και κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το ματς με τον «αιώνιο». Μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αμερικανός και αν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει τον Θρύλο κόντρα στους «πράσινους».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :