Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ... ΠΑΟΚΤΖΗ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ και φανατικός ΠΑΟΚτσής, Κώστας Σταφυλίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την Μπουντεσλίγκα, το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλοκαίρι, αλλά και για το ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, όπου παραδέχθηκε ποια είναι καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή.

Δήλωση που πρέπει να «ακουστεί», καθώς ξεφεύγει από τα όρια του οπαδισμού και δείχνει πως ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ: "Δυστυχώς δεν είδα το ΠΑΟΚ -Ντόρτμουντ γιατί εκείνη την ώρα είχαμε και εμείς παιχνίδι στο Europa League".

Για την Άουγκσμπουργκ: "Είναι πολύ καλά, όλα μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά, οκτώ προπονητικά κέντρα, οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα δουλεύουν σκληρά και αγαπάνε την ομάδα. Ο κόσμος στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, δεν είναι ενοχλητικοί, γενικότερα ήσυχα τα πράγματα".

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ : "Υπήρχε κάτι, αλλά μάλλον Λεβερκούζεν και ΠΑΟΚ δεν τα βρήκαν".

Αναφορικά με τους δικούς του στόχους: "Το έχω πει πολλές φορές ότι ο πρώτος μου στόχος ήταν πάντα το εξωτερικό, αν δεν υπάρχει κάτι εκεί πάντα για μένα τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΠΑΟΚ".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Ό,τι και να πω εγώ για αυτόν τον παίκτη είναι λίγο, η καριέρα του και η παρουσία του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα μιλάει από μόνη της".

Για τον Πέλκα: "Έχουμε παίξει μαζί πολλά χρόνια, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έκανε και αυτός την πορεία του στο εξωτερικό και τώρα τα πηγαίνει μια χαρά στον ΠΑΟΚ και είναι και στην Εθνική".

Για τον ΠΑΟΚ: "Φαίνεται μια καλή και δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, είναι πειθαρχημένος και αυτό είναι βασικό".

Αναφορικά με το αν συναντηθούν Αουγκσμπουργκ και ΠΑΟΚ: "Ελπίζω να μην γίνει , να μην συναντηθούμε αλλά αν γίνει θα τον κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Από αυτά που είδα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια . Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ αλλά μέχρι εκεί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει και να γίνει καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :