Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η... ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!


Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα δεν θέλει να χάνει ματς και ο τραυματισμός του έχει δυναμώσει τη θέλησή του να παίξει κόντρα... στην ΑΕΚ, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στο ματς με την Ένωση, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο τη δεδομένη φάση.

Ο Σουηδός, τραυματίστηκε στο ματς με το Λιχτενστάιν όπου μοίρασε και μία ασίστ και η διάγνωση που του έχει γίνει κάνει λόγο για θλάση πρώτου βαθμού, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Πάντως, ο παίκτης έχει δείξει την.... κάψα του να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Λογικό, βέβαια. Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στο Champions League, ο Σουηδός (με ρίζες από την Τουρκία) θέλει να αγωνίζεται όσο περισσότερο μπορεί και δεν μπορεί να το κάνει αλλιώς παρά μέσα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα είχε καταφέρει εξαιρετικά έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 6 εμφανίσεις του.

Όπως και να 'χει, οι ερυθρόλευκοι τον περιμένουν να επιστρέψει ώστε να εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :