Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!



Έτοιμος να πάρει τη... μεγάλη απόφαση είναι ο Κώστας Παπανικολάου!

Καμία ομάδα του NBA δεν κατέβαλλε το συμβόλαιο που είχε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στους Νάγκετς, ύψους 4.800.000 δολαρίων, προκειμένου να αποκτήσει αυτόματα τον διεθνή παίκτη, δύο ημέρες μετά το... διαζύγιό του με την ομάδα του, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος από τον... "μαγικό κόσμο" να διαπραγματευτεί έστω και σε μηδενική βάση μία συνεργασία με τον 25χρονο σμολ φόργουορντ.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι, καλώς ή κακώς, το όνειρο μιας λαμπρής καριέρας στο ΝΒΑ σβήνει λίγο... πρόωρα για τον "Παπ", τουλάχιστον στην πάρουσα φάση και με αυτά τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί ως τώρα.

Πλέον, ο πρώην ερυθρόλευκος άσος βρίσκεται μια ανάσα από την απόφαση να... επιστρέψει στην Ευρώπη και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου, λίγων ημερών, ίσως και ωρών, για να αρχίσει να διαπραγματεύεται επίσημα πια με τους υποψήφιους μνηστήρες από την Ευρώπη.

Το θέμα είναι αν θα ακούσει. την... καρδιά του ή αν θα κοιτάξει για το μεγαλύτερο συμβόλαιο... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :