Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΣΙΚΟΣ... ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ... ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ!


Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά και να είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση, η Νορβηγία επιβλήθηκε με 2-0 της Μάλτας στο Όσλο για την ένατη αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων του Εuro και πλέον ελπίζει βάσιμα για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Πλέον, οι Σκανδιναβοί θα τα παίξουν... όλα για όλα στο κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ιταλία την ερχόμενη Τρίτη στο «Ολίμπικο», όπου ακόμη και με ισοπαλία θα τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2016.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στην γνώριμη για τον ίδιο θέση του δεξιού μπακ, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, δημιουργώντας πολλά ρήγματα από την πλευρά του.

Ο Αλεξάντερ Τετέι στο 19’ άνοιξε το σκορ για τη Νορβηγία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σόντερλαντ στο 52’.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :