Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Τρεις αγώνες δίνουν οι ομάδες μας για τα Πρωταθλήματα Super Legue. Με την ΑΕΚ οι Νέοι και οι Έφηβοι.

Με το παιχνίδι της ομάδας Νέων απέναντι στην ΑΕΚ ανοίγει το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League. Η ομάδα Νέων "φιλοξενεί" το Σάββατο στις 12:00 στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη την ΑΕΚ σ' αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20. Ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγώνες στη διοργάνωση έχει ισάριθμες νίκες και είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το Σάββατο στις 15:30 στο Ρέντη αρχίζει τους αγώνες της στο Πρωτάθλημα Κ-15 και η ομάδα Παίδων. Το συγκρότημα του Νίκου Τοπολιάτη "φιλοξενεί" τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα στην διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Την Κυριακή (13:00) ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τους αγώνες του στα Πρωταθλήματα Super League απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα παίξει με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλανδρίου για την 5η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17 και θα διεκδικήσει τη 2η νίκη της. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δυο αγώνες στο Πρωτάθλημα και έχει μια νίκη και μια ήττα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :