Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ ΜΕ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!


Χωρίς τον Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ, αφού ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας ενημέρωσε ότι θα μείνει εκτός δράσης για... 7 με 10 μέρες.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Σουηδίας επί του Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του μηρού και έγινε αλλαγή στο 69’, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Έρικ Χάμρεν, ο διεθνής μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά με δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει εκτός απροόπτου το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και... βλέπουμε, την ώρα που ο παίκτης ήταν σε... δαιμωνιώδη κατάσταση και από τους καλύτερους του Θρύλου σε κάθε εγχώτιο αγώνα των ερυθρόλευκων.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :