Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ... ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (PHOTOS)


Η διάδοχος της Λαρίσα Ρικέλμε από την Παραγουάη, Μπέλεν Λόπες μιλάει στο "gazzetta.gr" για το πάθος της για τον Ολυμπιακό, τη νίκη επί της Άρσεναλ, αλλά για το επικείμενο ταξίδι στην Ελλάδα.

Αναλυτικά...

Στην Παραγουάη έχει αναγορευτεί ως άξια διάδοχος της Λαρίσα Ρικέλμε. Ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ βάζει φωτιά στις πασαρέλες αναγκάζοντας το ανδρικό φύλλο να αναστενάζει σε κάθε βήμα της.

Η Μπέλεν Λόπες πριν από δύο μήνες εγκαταστάθηκε στην Ισπανία έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές της. Επόμενος στόχος της όπως δηλώνει η ίδια είναι να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό δια ζώσης.

Η 19χρονοη καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τους ερυθρόλευκους εκπλήσσοντας με τις γνώσεις της.

«Παρακολουθώ από το διαδίκτυο την πορεία του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός πως νίκησε μία τόσο μεγάλη και γνωστή ομάδα, όπως είναι η Άρσεναλ. Αυτό δείχνει σε ποιο επίπεδο έχει φτάσει.

Πιστεύω φέτος θα είναι μία υπέροχη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Θα προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θεωρώ δεδομένο πως θα κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Ο νέος προπονητής από την Πορτογαλία τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής».

Η Μπέλεν Λόπες εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δέθηκε με τον Ολυμπιακό.

«Άρχισα να ψάχνω για τον Ολυμπιακό όταν έμαθα πως απέκτησε τον Νέλσον Βαλντέζ, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η χώρα μας. Στη συνέχεια χάρηκα ακόμη περισσότερο επειδή ένας ακόμη Παραγουανός, ο Χόρχε Μπενίτεθ ήρθε στον Ολυμπιακό.

Ξέρω πως πλέον δεν παίζουν στην ομάδα αλλά αυτό δεν αλλάζει. Παραμένω στο πλευρό της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Επίσης, τα χρώματα του Ολυμπιακού μοιάζουν με αυτά της Παραγουάης, ενώ στην χώρα μου υποστηρίζω την Ολίμπια Ασουνσιόν. Ήταν ένας ακόμη λόγος που αγάπησα τον σύλλογο».

Η διάδοχος της Ρικέλμε, όπως αποκαλύπτει σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα παρακολουθώντας αγώνα του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη».

«Είναι στα άμεσα πλάνα μου να ταξιδέψω στην Ελλάδα, μία χώρα που πάντα θαύμαζα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω θα είναι να παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό στο 'Καραϊσκάκη' και να δω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φανατικοί φίλοι της ομάδας. Μακάρι να μείνω για πολύ καιρό στην Ελλάδα να την ανακαλύψω όσο περισσότερο μπορώ».

Η δίψα για επαγγελματικές διακρίσεις της Μπέλεν Λόπες την έφεραν 9.000 χιλιόμετρα μακριά από την Ασουνσιόν. Πλέον δραστηριοποιείται στη Βαλένθια.

«Εδώ και δύο μήνες βρίσκομαι στην Ισπανία προκειμένου να συνεχίσω την καριέρα μου στο μόντελινγκ. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη, όμως όπως προείπα αν μου δινόταν η ευκαιρία να εργαστώ και στην Ελλάδα δεν θα ήμουν αρνητική».

Δείτε φωτογραφίες του "καυτού" μοντέλου που έχει πάθος με τον Θρύλο!







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :