Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

TI ΖΗΤΗΣΕ Η ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!


Η Θύρα 7 Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου στον Πειραιά, ζητούν από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να αφήσει το κοντέρ, να γράψει... πολλά γκολ! Χωρίς οίκτο και χωρίς παύση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο παίζουμε με την κλάψα. Την Μάρθα Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Βασιλάκη Καΐλα του ελληνικού αθλητισμού. Παίζουμε με τους ήρθαμε που ρίξανε την ομάδα τους Γ’ Εθνική, για να μην πληρώσει ο Καβούριας, πρώην διδάσκαλος της σοφερικής και νυν αγαπητικός επιχειρηματίας της εκάστοτε κυβέρνησης και δεν άνοιξε ρουθούνι. Την ομάδα που πέφτει κάτω, σβήνει φώτα, αλλά πάντα στο τέλος της χρονιάς είναι και αυτή μαζί με τα άλλα συνεταιράκια στα τέσσερα. Ζητάμε από την ομάδα να αφήσει το κοντέρ, να γράψει χωρίς κόφτη. Χωρίς οίκτο. Χωρίς παύση. Τελειώστε τους τελειωμένους. Από τον κόσμο, το μόνο που ζητάμε είναι στα γκολ, να υπάρχει σύνεση και λογική με τα καπνογόνα, για να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να πάρουνε ανάσα, πριν το επόμενο τέρμα. Θέλουμε γκολ. Όχι μόνο νίκη. Το σύνθημα είναι ένα: Π@@@ μπάλα και τραμπάλα.

Υ.Γ.1 Αύριο 17:00 μ.μ. όλοι στο Ρέντη, στην πρεμιέρα του ανδρικού βόλεϊ. Βάζουμε φωτιά σε όλα τα αθλήματα, κάνουμε γιορτή σε όλα τα πέταλα.

Υ.Γ.2 Γεωργεά με 50€ τι προγραμματάκι προσφέρεις; Απλό ή σπέσιαλ με ελεύθερα πιασίματα;».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :