Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ UEFA Ο ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ Η... ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! (VIDEO & PHOTO)


Τα προκριματικά του Euro 2016 φτάνουν στο τέλος τους, με τα εισιτήρια για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης να βρίσκουν σιγά-σιγά τους κατόχους τους (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Μία από τις ομάδες που πήρε ήδη την πρόκριση για τα γήπεδα της Γαλλίας, είναι και η Ελβετία του Παϊτίμ Κασάμι. Ο μέσος των ερυθρόλευκων αποτελεί βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, καθώς η ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Ο Κασάμι μάλιστα αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη της Ελβετίας με 7-0 επί του Σαν Μαρίνο, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, ενώ η συνολική του εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Ελβετός, κάτι που έχει δείξει από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει, πως θα εκπροσωπήσει τον Θρύλο στα τελικά της διοργάνωσης το επόμενο καλοκαίρι, αναζητώντας τη διάκριση με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ιστοσελίδα της UEFA, η οποία... «καλωσορίζει» τις ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο Euro 2016, είχε από τα βασικά της θέματα τον παίκτη του Θρύλου και την πρόκριση της Ελβετίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :