Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!


Έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Φορτούνη.

Ο μέσος του Θρύλου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και δίνει συνέχεια στην περσινή, καθώς και σε αυτήν είχε φροντίσει να ξεχωρίσει.

Ο Φορτούνης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον μας έχει συνηθίσει να οδηγεί τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες. Έβαλε γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ και στο πρωτάθλημα έχει φροντίσει να αφήσει τη... σφραγίδα του. Σε ένα πολύ ωραίο θέμα της UEFA, ο διεθνής μέσος κατέχει περίοπτη θέση.

Και κατέχει περίοπτη θέση, καθώς συμπεριλαμβάνεται στους ελάχιστους παίκτες από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία έχει σημειώσει τόσα γκολ όσα παιχνίδια έχει η ομάδα τους!

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο Φορτούνης έχει πετύχει πέντε τέρματα σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο... συναρπαστική!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :