Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΕΝΤΖΟ (audio)

Δηλώσεις έκανε ο  Υφυπουργός Αθλητισμού Στάυρος Κοντονής στον Alpha989 για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου: 

Οσον αφορά το αν μίλησε με εκπροσώπους των ομάδων και το ότι ο Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν μίλησε με κάποιον από την ομάδα, είπε: 

«Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα». 

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε επαφή με τον διαιτητή: 

«Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι.

Ελπίζουμε να βρούμε περισσότερους συμπαραστάτες στη μάχη για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο» ανέφερε, διαμηνύοντας προς όσους προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες τους σε άλλους ότι «ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και με αυστηρότητα. 

Δύο φορές επί της υπουργίας μου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία δεινή θέση εξαιτίας των οπαδών του. Το «δεν πάει άλλο» σε ποιους απευθύνεται; «Δεν πάει άλλο με την βία»; Ορισμένοι νομίζουν ότι μεταφέροντας τις ευθύνες σε άλλους προσφέρουν υπηρεσίες στην ομάδα τους. Έχω γίνει αποδέκτης τηλεφωνημάτων επώνυμων οπαδών του Παναθηναϊκού που λένε να εφαρμοστεί ο νόμος». 

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση από τους ισχυρισμούς του, ήταν πως:

 «Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ακύρωσαν την λειτουργία των τουρνικέ σε συγκεκριμένη θύρα και μπήκαν αυτοί στο γήπεδο (που δημιούργησαν τα επεισόδια). Δεν μπορεί κάποιοι την κρίσιμη στιγμή να ακυρώνουν την λειτουργία τους. Εγώ θα περιμένω τις επίσημες εκθέσεις.

Για πρώτη φορά παραπέμπονται για κακούργημα 16 πολίτες. Συνελήφθησαν και δύο ανήλικοι και οι γονείς τους διώκονται ποινικά για παραμέληση ανηλίκων. Ακούω και τον ισχυρισμό ότι αυτά τα ίδια είχαν συμβεί και άλλες εποχές αλλού, αλλά τι θα κάνουμε; Θα αφήνουμε να συμβαίνουν συνεχώς και επί μονίμου βάσεως;

Αυτή την ώρα έχουν κληθεί σε απολογία για θέματα της εφαρμογής του νόμου δυο φορές ο ΠΑΟΚ, δύο φορές ο Ολυμπιακός, μία ο Παναιτωλικός, ο οποίος απηλλάγη γιατί η διοίκηση υπέδειξε τον δράστη. Ο νόμος είναι αυστηρός. Αυτό είχα τονίσει στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, να προσέξουν τί θα κάνουν οι νέοι γιατί ο νόμος μπορεί να έχει επιπτώσεις στη ζωή τους».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :