Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ!


Συγκινητικός στην ομιλία του προς τους γονείς ο επικεφαλής της Σχολής Κούλης Καραταϊδης ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης παρέλαβε την φετινή φανέλα του Ολυμπιακού από τον συμπαίκτη του Γιώργο Αμανατίδη.

Με διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής και Ψυχολογίας "εγκαινιάστηκε" και επίσημα η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Σχολή Ποδοσφαίρου στο Μενίδι στην οποία είναι επικεφαλής ο Κούλης Καραταϊδης!

Ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού υποδέχτηκε στις σύγχρονες και όμορφες εγκαταστάσεις του τον παλιό συμπαίκτη του και σημερινό σκάουτερ της Ακαδημίας Γιώργο Αμανατίδη, τον Διευθυντή Σχολών Βασίλη Νάνο και τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Γιάννη Ζαρώτη και Διονυσία Αργυροπούλου.

Πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου το οποίο συγκέντρωσε τα βλέμματα περισσοτέρων από 80 γονέων της Σχολής ο Γιώργος Αμανατίδης παρέδωσε στον Κούλη Καραταϊδη μέσα στο γήπεδο την φετινή φανέλα του Ολυμπιακού και ο Διευθυντής Σχολών Βασίλης Νάνος στον προπονητή της Σχολής και παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Ηλία Σαββίδη το λάβαρο της αγαπημένης του ομάδας!

Ο Κούλης Καραταϊδης, που είχε οργανώνει άψογα την εκδήλωση, παρουσίασε τους ανθρώπους της Ακαδημίας στους γονείς και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το "σπίτι" του η ομάδα του και πως από εδώ και πέρα θα πορευτούν και πάλι μαζί για να επωφεληθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής. "Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Έχω ζήσει τα πάντα στον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία αφού ο σύλλογος έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και μπορεί να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά μας. Αυτό το Σεμινάριο είναι μόνο η αρχή", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κούλης Καραταϊδης με τον Γιώργο Αμανατιδη να ... παίρνει την πάσα και να σημειώνει: "Τι να πω για τον Κούλη; Να τον καλοσωρίσω στον Ολυμπιακό; Είναι ο Κούλης του Ολυμπιακού. Αυτό τα λέει όλα. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε και πάλι. Θέλω να σας πω ότι με αυτή την επιλογή σας να μπείτε στην οικογένεια του Ολυμπιακού θα έχετε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείτε πως δουλεύει ο Ολυμπιακός και τι παρέχει σε παιδιά, γονείς και προπονητές".

Μετά από τους χαιρετισμούς των κ.κ Νάνου, Σαββιδη τον λόγο πήρε ο Αθλητικός Ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης ο οποίος μίλησε στους γονείς για τον ρόλο της Ψυχολογίας και την σωστή σχέση τους με τα παιδιά. Ο κ. Ζαρώτης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις ενώ δυνατό χειροκρότημα απέσπασε ο Κούλης Καραταϊδης όταν ξετύλιξε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα το κουβάρι των παιδικών του αναμνήσεων. Εν συνεχεία η Κλινική Διατροφολόγος Διονυσία Αργυροπούλου μίλησε για τα όχι και τα ναι στη σωστή διατροφή των παιδιών και μέσα από παραδείγματα και έρευνες έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει μέσω του αθλητισμού και της σωστής διατροφής να σταματήσει η αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :