Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Με πολλή τακτική και δουλειά επάνω σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στατικές φάσεις, ο Θρύλος ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη.

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Μποτία, μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του. Πρόγραμμα με ατομική προπόνηση και θερπαεία έκανε ο Μπουχαλάκης. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο υπέστη ο Χουτεσιώτης. Ο Πουλίδο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, ενώ με μία ελαφρά σύσπαση στο δεξιό γαστροκνήμιο, λόγω κόπωσης, ο Πάρντο δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και προφυλάχθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, η οποία έγινε γνωστή από τον Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :