Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!


Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο της SuperBALL σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ, το νέο προπονητή της "Ένωσης", Γκουστάβο Πογέτ, τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε "ποδοσφαιρικό πρότυπο" τον Ντέμη Νικολαΐδη και αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη.

Ανάμεσα σε άλλα που είπε στην εκπομπή για τον Ολυμπιακό ανέφερε:

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή, και με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα έχει το προβάδισμα. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Είχαμε δείξει από πέρυσι πως έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε έναν εξαιρετικό κορμό. Η επιτυχία μας είναι το "δέσιμο" που είχαμε και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε".

Για τις διαφορές του περυσινού 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με το εφετινό 4-0: "Ουσιαστικά, δεν άλλαξε τίποτα. Είχαμε τον ίδιο προπονητή, τους ίδιους παίκτες. Απλά συνέβη. Φυσικά κι οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα είμαστε εμείς. Εμείς ξέρουμε σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά, η ομάδα θέλει το χρόνο της".

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες: "Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα. Όμως, εγώ παραδοσιακά, στηρίζω τους συμπαίκτες μου. Σ' αντίθεση με εμάς έχει κερδίσει εύκολα παιχνίδια. Χάσαμε από τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα, αλλά δεν ακολουθήσαμε ακριβώς τις οδηγίες του κ. Δέλλα. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να απαξιώνουμε. Δεν ξέρω αν ήταν κομβικό το ματς στην Τούμπα".

Για τη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού: "Θα μπορούσε να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Είναι μία φάση που αν άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Ο Μιλιβόγεβιτς έπεσε εύκολα".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Άρσεναλ: "Για μένα μπορεί. Ο Ολυμπιακός έχει καλό σύνολο. Με βάση τα αποτελέσματα την εφετινή σεζόν έχει δείξει πως μπορεί να πάρει την πρόκριση. Θα έχει ένα γεμάτο γήπεδο και την στήριξη του κόσμου. Όλα είναι πιθανά".

Για τον Κώστα Φορτούνη: "Ο Κώστας κάνει μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Ο Ολυμπιακός τού έχει δώσει την ευκαιρία να έχει περισσότερες ευθύνες. Αν συνεχίσει έτσι τότε έχει ελπίδες να κάνει κάτι καλό. Μπορεί να πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο".

Για το αν η ΑΕΚ έχει έναν "Φορτούνη" κι αν ο Μάνταλος μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο ποδοσφαιριστή: "Γουστάρω τον Μάνταλο με χίλια. Γιατί βρισκόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά και γιατί ταιριάζουμε κι ως χαρακτήρες. Έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε πολύ καλό ποδοσφαιριστή".

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: "Δεν θα ήθελα να απαντήσω. Δεν είναι της φιλοσοφίας μου. Δεν θέλω να πουλάω οπαδισμό".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :