Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ...»

Στον ΟΤΕ TV μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Αρ Σι Μπιούφορντ, και αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν είναι αδιάφορη προς τον Γιώργο Πρίντεζη, τα δικαιώματα του οποίου έχει για το ΝΒΑ. 

Στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα, ο άμεσος συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθες μόνο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού η ομάδα του Τέξας έχει και τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη στο ΝΒΑ :  

«Ήταν πολύ καλό το γεγονός ότι συναντήθηκα με τον Γιώργο. Αποκτήσαμε μέσω ανταλλαγής τα δικαιώματα του αυτό το καλοκαίρι και είχα τώρα την ευκαιρία να περάσω κάποιο χρόνο μαζί του. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε συναντηθεί.Νομίζω ότι ένα μέρος της απόφασης ανήκει και στον ίδιο. Τον παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και θα δούμε αν υπάρξει το σωστό τάιμινγκ που να ταιριάζει στις ανάγκες του αλλά και στις δικές μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :