Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ... ΔΥΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ


Μετά τον Λεβαδειακό και ο Πλατανιάς φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Μοχάμεντ Μπεν από τον Ολυμπιακό.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Λεβαδειακός... ψάχνεται για τον δανεισμό του Μοχάμεντ Μπεν από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αφρικανός επιθετικός δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα υπ’ όψιν του Μάρκο Σίλβα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Εκτός, όμως, από τους Βοιωτούς η SportDay αναφέρει πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει και ο Πλατανιάς, αφού οι Κρητικοί αναζητούν έναν παίκτη για να ενισχύσουν την επίθεσή τους.

Ωστόσο, οι Χανιώτες είχε γίνει γνωστό πως ενδιαφέρονται και για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει επίσης να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα και είναι πιθανό να κινηθούν και για τον Μεξικανό φορ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :