Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΒΛΑΧΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ


Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Π. Καπαγέρωφ» την Πριμόριε Ριέκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έχει στόχο μόνο τη νίκη η οποία θα του δώσει την πρόκριση στο Final 6.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, μίλησε για το αυριανό ματς και δήλωσε ότι ο κόσμος είναι αυτός που ωθεί την ομάδα σε καλύτερη απόδοση μέσα στην πισίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

«Ξέρουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εξίσου πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Ριέκα. Μια φιναλίστ των δυο τελευταίων Final 6. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Ξέρουν την σοβαρότητα των περιστάσεων, είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ωριμότητα και πολύ σωστά.

Η συγκέντρωση είναι ένα από τα βασικά συστατικά που πρέπει να έχουμε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι. Μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων και του σκορ, να επιδείξουμε μεγάλο πάθος που είναι από τα κύρια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε γεμάτο κολυμβητήριο γιατί ξέρει και ο κόσμος πόσο μεταμορφωνόμαστε όταν παίζουμε μπροστά τους. Ο κόσμος μας ωθεί σε μεγαλύτερα παιχνίδια και σε πολύ καλύτερη απόδοση».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :