Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!


Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για πρώτη φορά για τα γεγονότα στη Λεωφόρο.

«Καθόλου δεν μας άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και εστίασε στο πόσο πολύ περίμεναν -μάταια- το ματς στον Ολυμπιακό!

Δύσκολη βραδιά και άκρως απογοητευτική χαρακτήρισε την 21η Νοεμβρίου ο Μάρκο Σίλβα, μιλώντας για πρώτη φορά για το ματς των "αιωνίων" που δεν έγινε στη Λεωφόρο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε (πάνω από μια φορά) πως σε κανέναν παίκτη ή άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου δεν άρεσε το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση και στάθηκε στο πόσο –μάταια μετά τα άσχημα γεγονότα- πολύ περίμεναν το εν λόγω ματς οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Ήταν μία πολύ δύσκολη βραδιά. Καθόλου δε μας άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε. Είχαμε περάσει όλη την εβδομάδα προετοιμάζοντας αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θέλαμε πολύ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς θεωρούμε πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Με όλο το σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πιστεύουμε πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε πολύ όρεξη να πάμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο αυτό και να δείξουμε πόσο καλά το είχαμε προετοιμάσει. Δυστυχώς δεν έγινε για διαφορετικούς λόγους. Και ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :