Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!


Η Διεύθυνση των εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της θα διατίθενται μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 και τέλος από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ, τα εισιτήρια για όλους τους Αγώνες του μηνός Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες είναι οι ακόλουθοι:


03/12/2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – EA 7 EMPORIO ARMANI MILAN (22:00)
06/12/2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – AEK (19:00)
18/12/2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ANADOLU EFES ISTANBUL (21:45)
24/12/2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (17:00)

Η διάθεση θα ξεκινήσει από το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα 10:00.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Να τονισθεί επίσης ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος να εκτυπώσει το εισιτήριό του με την τεχνολογία του “print at home”. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία , προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος . Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :