Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Μετά από ένα πολύ... «χορταστικό» παιχνίδι Μαρσέιγ και Μονακό έμειναν στο 3-3, στο «Βελοντρόμ», στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική της Ligue1.

Οι ομάδες των δυο πρώην προπονητών του Ολυμπιακού τέθηκαν αντιμέτωπες και έδωσαν μία εξαιρετική… παράσταση στο «Βελοντρόμ» όπου έμειναν τελικά στην ισοπαλία.

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα μόλις στο 12’ με τον Αλεσαντρινί, ωστόσο εκείνη του Ζαρντίμ είχε την «απάντηση» με τον Τουρέ, ο οποίος σκοράροντας δις την έβαλε μπροστά (19’ και 39’).

Ο ξέφρενος ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπατσουαγί να ισοφαρίζει στο 51’, αλλά τον Κοεντράο να βάζει ξανά μπροστά τους Μονεγάσκους στο 72’. Παρ’ όλα αυτά, οι Μασσαλοί δεν το έβαλαν κάτω και άρχισαν να πιέζουν, με τον Ενκουντού να διαμορφώνει το τελικό 3-3 στο 82ο λεπτό!

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :