Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ... ΟΜΟΨΥΧΙΑ! ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ... ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!


Το δικό του μήνυμα έστειλε ο γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το... ειρηνικό συλλαλητήριο που δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/11 στη Λεωφόρο τελικά, αφού φοβήθηκαν... προβοκάτσια στον Παναθηναϊκό. 

Πάντως, η... ομοψυχία είναι που μετράει! 

Αναλυτικά:

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη... μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού και όλοι θα θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του».

Υ.Γ : Τελικά, ο γνωστός φίλαθλος θα μπει κάποια στιγμή στην... ΠΑΕ να βοηθήσει την κατάσταση; Με την απορία θα μείνουμε...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :