Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ... ΜΠΑΛΕΤΟ Ο ΤΟΥΝΤΟΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Τρελαμένος με τους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πήγε στην συνέντευξη Τύπου, τα έχωσε πολύ άσχημα, τους είπε... να πάνε για μπαλέτο και αποχώρησε πριν καν τελειώσει η μετάφραση!

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ μετά τη νέα εντός έδρας γκέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Ο Κροάτης τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για το νέο... στραβοπάτημα στην συνέντευξη Τύπου, ωστόσο στη συνέχεια τα... έχωσε άσχημα στους παίκτες του, τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, να γίνουν άντρες και να αφήσουν τις δικαιολογίες, ενώ αποχώρησε από την αίθουσα πριν καν ολοκληρωθεί η μετάφραση στην τελευταία απάντηση του!!!

Βέβαια, η φράση για την οποία έγινε... ντόρος, ήταν αυτή που έκλεισε τις δηλώσεις του για την «γαμ@@νη χημεία»!

"Θέλω άντρες πρώτα και μετά ποδοσφαιριστές. Όποιοι δεν μπορούν να πάνε στο μπαλέτο. What F#%^ng chemistry", είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ!

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :