Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ!


Στις πτυχές, που θα επιτρέψουν στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τη δυνατότητα να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες κατάκτησης του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ αναφέρθηκε ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου υπήρξε κατηγορηματικός αναφορικά με τους τομείς, που θα δώσουν στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης είπε:

«Για την ομάδα μας είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που αγωνιζόμαστε στον θεσμό. Πέρσι σαν Κυπελλούχοι του LEN Trophy, φέτος σαν πρωταθλητές Ευρώπης. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις και από τον κόσμο και από μας είναι μεγάλες, Ξέρω επίσης ότι τα κορίτσια θα κάνουν το καλύτερο, όπως και στο Final 4 τον Απρίλιο. Πιστεύω πως αυτό θα είναι αρκετό για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιήσει. Χαίρομαι που είναι η Πάντοβα αντίπαλός μας αντί για την Ιμπέρια, που το καλοκαίρι αποδυναμώθηκε. Πιστεύω ότι ο τελικός πρέπει να είναι απέναντι σε δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Αλλιώς, ο τελικός θα ήταν ανούσιος, αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Η Πάντοβα είναι πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ιταλίας, θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Αυτό δίνει κίνητρο στον αγώνα και κύρος στον νικητή της διοργάνωσης. Θέλουμε καταρχήν να είναι το παιχνίδι διαφήμιση για την υδατοσφαίριση».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν αποτελεί μυστικό για τη νίκη, η υπομονή για παίκτριες και κόσμο ο Χάρης Παυλίδης τόνισε τα εξής: «Πέρσι στον τελικό εναντίον της Σαμπαντέλ χάναμε 4-1 και καταφέραμε με επιμονή και υπομονή να γυρίσουμε το ματς. Ο κόσμος δεν μας άγχωσε σε κανένα σημείο. Ίσα-ίσα, αν δεν ήταν ο κόσμος, δεν θα γυρίζαμε το ματς. Το ίδιο και στη Βουλιαγμένη, χάναμε 8-5 και γυρίσαμε το σκορ μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Δεν λέω ότι είναι κανόνας, αλλά μπορούμε σαν ομάδα να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να το γυρίσουμε. Σίγουρα δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται πάντα αυτό, για αυτό πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένα από την αρχή, γιατί αν ξεφύγει μία ομάδα θα είναι δύσκολο να γυρίσει το σκορ. Επιμονή, υπομονή, ψυχραιμία και να μείνουμε στο πλάνο μας είναι τα κλειδιά για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :