Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΠΟΤΙΑ


Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού εδώ και μερικές μέρες, ανέβασε και σήμερα ρυθμό, δείχνοντας πως είναι αρκετά καλύτερα.

Εφόσον συνεχίσει έτσι και τις επόμενες μέρες, τότε η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον πολύ κοντά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Μάλιστα οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ρωτούσαν σήμερα τον Μποτία για την κατάστασή του και την ετοιμότητά του. «Είμαι πολύ καλύτερα. Το πρόγραμμά μου πάει πολύ καλά και εγώ νιώθω όλο και πιο δυνατός. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο εάν θα μπορώ να είμαι αποστολή με τον Αστέρα», έλεγε σχετικά ο Ισπανός αμυντικός.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ από την πλευρά του προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και θα είναι στο 100% κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :