Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Στο ρεκόρ που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά την επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης (3-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, έχουμε γράψει ιστορία. Είναι μεγάλη διάκριση και για τον σύλλογο και για εμάς τους παίκτες. Ήταν ένα δύσκολο ματς, χωρίς κόσμο αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, πίεσαμε τον αντίπαλο και κάναμε τις φάσεις γκολ», ανέφερε αρχικά.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά, οι συμπαίκτες μου με κυνηγούν να μου δώσουν την μπάλα, έχω έτσι έναν ελεύθερο ρόλο που μου έχει δώσει κι ο προπονητής. Μου αρέσει να παίζω πίσω από τον επιθετικό».

Για το πλάνο του Αστέρα: «Μας είχε κλείσει ο Αστέρας στο 1ο ημίχρονο. Μας ζήτησε ο κ. Σίλβα να μεταφέρουμε την μπάλα πιο γρήγορα στην επίθεση, καθώς είχε παίξει η ομάδα μεσοβδόμαδα κι ήταν κουρασμένη. Εμείς πρεσάραμε ψηλά στο 2ο μέρος, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη τους και βάλαμε τρία γκολ».

Για το εάν καλοβλέπει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή που είναι το νταμπλ κι η καλή πορεία στην Ευρώπη. Όσον αφορά το σκοράρισμα, προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα είτε με ασίστ, είτε με γκολ. Θέλω να είμαι χρήσιμος».

Για το ρεκόρ κι αν το σκέφτονταν στην ομάδα: «Ναι το σκεφτόμασταν, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Το πετύχαμε χωρίς τον κόσμο και θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για το πως αισθάνονται όταν παίζουν μπροστά σε άδειο γήπεδο: «Είναι παράξενα. Εμείς έχουμε ένα πολύ καλό γήπεδο κι ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα να μην έρχεται ο κόσμος. Το γήπεδο είναι γιορτή, δεν θέλουμε να βλέπουμε ό,τι έγινε στη Λεωφόρο και δεν αναφέρομαι μόνο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και στους δικούς μας, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ. Πρέπει τα γήπεδα να είναι πάντα με κόσμο γιατί μόνο έτσι το ευχαριστιόμαστε κι εμείς».

Για την άποψή του για τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχω πολλούς φίλους στην Τρίπολη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί. Πιστεύω θα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον, έχει έναν αξιόπιστο προπονητή που ξέρει τι ζητάει από τους παίκτες».

Για το ματς με την Άρσεναλ: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, ματς ζωής ή θανάτου. Έχουμε το αβαντάζ, παίζουμε στην έδρα μας, δεν πρέπει να χάσουμε με δύο γκολ διαφορά. Είναι δύσκολο για τον αντίπαλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, έχουμε δείξει πόσο δυνατοί είμαστε, αλλά παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει σκορ. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και με τη βοήθεια του κόσμου να προκριθούμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :