Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ! (VIDEO & PHOTOS)


Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο γήπεδο της Λεωφόρου και ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε την ομάδα και... πήγε στα αποδυτήρια!

Πέρυσι ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι που χτυπήθηκε στο ίδιο γήπεδο. Φέτος ήταν ήταν η σειρά του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός των ερυθρόλευκων χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και την ίδια στιγμή ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε την ομάδα και πήγε στα αποδυτήρια.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μιλώντας για το περιστατικό τόνισε πως ο διεθνής φορ χτυπήθηκε στο χέρι και πως έχει τραυματιστεί και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, τονίζοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να παίξει στη Λεωφόρο.

Ως προς το... συμβάν με το που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το αναγνωριστικό περπάτημα. Όλα έδειχναν αρκετά ήρεμα με την είσοδο του Ρομπέρτο αρχικά. Στη συνέχεια όμως και ενώ βγήκε σχεδόν όλη η αποστολή στο γήπεδο έφυγαν τουλάχιστον 4 φωτοβολίδες με... πιστόλι προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η μία από αυτές βρήκε τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον και αυτόματα ο Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε όλη την ομάδα να μπει στα αποδυτήρια.

Τελικά μετά από μερικά λεπτά μπήκε και ο Σίλβα στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους παίκτες που δεν είχαν βγει αρχικά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα του "gazzetta.gr":








Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :