Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0! *ΒΙΝΤΕΟ*


Aνεβαίνει από αγωνιστική σε αγωνιστική ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι, όπως τουλάχιστον μας ενημερώνουν τα... πράσινα και αντικειμενικά ΜΜΕ.

Σήμερα, έχασε μόνο με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με γκολ του Μάρτινς στο 25'.

Και λέμε μόνο γιατί ο Πανθρακικός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, ενώ είχε και δοκάρι  στο 70'.

Για το ποιος... φταίει θα σας πούμε σε λίγο, γιατί περιμένουμε ενημέρωση από τα πράσινα ΜΜΕ...

Διαιτησία; Μαρινάκης; Ο... αγωνιστικός χώρος; O καιρός; Ο Στραματσόνι; Η εγκληματική οργάνωση; Tα μαύρα τους τα χάλια; Θα δείξει... 

Οι "πράσινοι" τα βρήκαν... σκούρα στην Κομοτηνή και ηττήθηκαν απ’ τον πολύ ωραίο και τακτικά σωστό Πανθρακικό, ο οποίος με τη σειρά του πανηγύρισε το πρώτο φετινό εντός έδρας τρίποντό του.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ροτζέριο Μάρτινς (28’), με τους "πράσινους" να παρουσιάζουν πολύ άσχημη εικόνα και να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές (δοκάρι ο Καρέλης στο πρώτο μέρος).

«Κακός» και ο Στραματσόνι που άργησε πολύ να αλλάξει πρόσωπα, δείγμα του ότι Αμπέντ-Πέτριτς πέρασαν στο ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56’ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46’ Χαβίτο), Ντιγκινί.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64’ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88’ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86’ Αμπέντ)

Δείτε το γκολ από την κάμερα της NOVA,ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :