Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!»


Ο Φάνης Τζανδάρης ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που έδωσε το εναρκτήριο... λάκτισμα στους αγώνες του Coca Cola Cup σε εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου.

Πρόκειται για πρωτάθλημα αγώνων ποδοσφαίρου 5Χ5 που διεξάγεται για 5η χρονιά σε όλη την Ελλάδα και φέτος έφτασε στον αριθμό-ρεκόρ των 15.000 συμμετοχών. Στο μεγάλο αυτό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται τον Μάιο δεν απαιτούνται χρήματα για συμμετοχή, μόνο μεράκι για ποδόσφαιρο και όρεξη για σκληρές μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Είναι ωραίο που είμαι εδώ μαζί σας. Συνεχίστε να παίζετε ποδόσφαιρο. Είναι χαρά ο αθλητισμός. Μας μαθαίνει να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και να μην τα παρατάμε ποτέ. Ας κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο μέσος των ερυθρόλευκων, απευθυνόμενος στους πιτσιρικάδες λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα των αγώνων. Μάλιστα, έθεσε εαυτόν και στη διάθεσή τους για ερωτήσεις.

Οι μικρότεροι, που δεν γνώριζαν πολλά, τον ρωτούσαν τι θέση παίζει ενώ κάποιοι θέλησαν να μάθουν αν είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό για να τους απαντήσει ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου πως: «έκανα την καλύτερη επιλογή. Είχε δίκιο πριν από μερικές μέρες ο κ. Ελευθερόπουλος που είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της 20ετίας».

Εννοείται πως δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με νεαρούς του φίλους και να υπογράψει σε φανέλες ενώ κάνοντας δηλώσεις για το CocaColaCup ανέφερε: «Είναι σημαντικό που τα παιδιά στρέφονται, έστω και έτσι με την παρέα τους, στον αθλητισμό γιατί αυτό σημαίνει πως δεν ασχολούνται με άλλα πράγματα που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό επίσης που σημαντικοί χορηγοί όπως η CocaCola κάνουν τέτοιες διοργανώσεις και προσελκύουν τα παιδιά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσά τους γιατί το ποδόσφαιρο είναι για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Άλλωστε, έτσι μου άρεσε κι εμένα να παίζω με τους φίλους μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :