Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΑΤΣΑ : ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Κραϊόβα και είναι έτοιμη για τον πρώτο αγώνα των «16» του CEV Cup, την Τετάρτη (18:00).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα στις δηλώσεις του στο osfp.gr ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Κραϊόβα η οποία είναι καλή ομάδα. Έπαιξε με την Κονστάντζα για το πρωτάθλημα εκτός έδρας και κέρδισε με 3-1 στην έδρα της. Η Κραϊόβα παίζει καλό βόλεϊ κατά τη γνώμη μου και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο γιατί το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και θα θέλουν να μας αιφνιδιάσουν. Ελπίζω ότι η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έδειξε ότι βαδίζει στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό.

Μετά από το παιχνίδι της Τετάρτης θα πρέπει να κοιτάξουμε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής παίζουμε κάθε φορά και λίγο καλύτερα, εκτός από την αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου. Το μεγάλο βήμα που θέλω να δω από την ομάδα χρειάζεται λίγο διάστημα ακόμα. Τώρα βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο μισό της σεζόν και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :