Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΚΕΡ!


Όλα τα... λεφτά οι ατάκες του Αρσέν Βενγκέρ για τον Τζόελ Κάμπελ, τονίζοντας πως η Άρσεναλ είχε δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τον κάνει δικό του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση και το πως ήρθε το 0-3 και εάν όλα πήγαν βάσει του πλάνου του: Ναι είχαμε τέλεια παρουσία. Από τακτικής πλευράς ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Όλα πήγαν σύμφωνα με το πλάνο μας. Κάναμε το τέλειο ματς σωματικά και ψυχολογικά και δουλέψαμε ως ομάδα.

Την αποφυγή της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα για αντίπαλο στην επόμενη φάση: Θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι όπως και σήμερα. Με απόδοση σαν την σημερινή. Καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα και να παίξουμε πολύ καλά. Και αυτό είναι κάτι που μας δυναμώνει πιο πολύ.

Τις απουσίες και το εάν είναι μεγάλο επίτευγμα: Ναι σίγουρα. Τα πήγαμε φανταστικά καθώς είχαμε απουσίες όπως των Κοκλέν, Σάντσεζ και Καθόρλα. Σαφώς και είναι από τις πιο μεγάλες νίκες μας. Έπρεπε να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ και αυτό κάναμε.

Το πέναλτι από τον Ζιρού και το εάν ανησύχησε: Όχι δεν ανησύχησα. Καθόλου. Ο πρώτος στις επιλογές μας ήταν ο Ζιρού και μετά ο Γουόιλκοτ και μετά ο Ράμσεϊ. Θεωρήσαμε πως επειδή είχε σκοράρει ήδη 2 φορές και είχε την ψυχολογία ήταν ιδανικός για το πέναλτι.

Το πως βλέπει το σημερινό αποτέλεσμα: Τέτοια αποτελέσματα μας κάνουν ισχυρούς. Πριν το ματς ήμασταν σε διαδικασία διαφυγής. Ήταν πολύ ξεχωριστή βραδιά η σημερινή και πιστεύω πως φέτος μπορεί να είναι τυχερή χρονιά για εμάς.

Την απόδοση του Ζιρού: Έκανε το τέλειο παιχνίδι. Σκόραρε με πολλούς τρόπους. Και με κεφαλιά και πάσα του Κάμπελ και με πέναλτι, Σήμερα έδειξε την ποιότητά του.

Τον Κάμπελ και το ότι ήταν παίκτης του Ολυμπιακού: Πριν υπάρξει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν πρώην παίκτης μας. Σας δώσαμε την ευκαιρία να πάρετε τον Κάμπελ αλλά εσείς μετά τον αφήσατε να γυρίσει πίσω. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης με συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιότητες. Είναι ένας παίκτης ομάδας. Πραγματικός επαγγελματίας. Ήρθε από την Κόστα Ρίκα σε μικρή ηλικία και έχει παίξει δανεικός σε 4 ομάδες. Τώρα έχει σκληρύνει το παιχνίδι του και είναι ένας παίκτης για τέτοιο επίπεδο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :