Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!


Ραφίκ Τζιμπούρ... ξαναχτύπησε στην ΑΕΚ, καθώς τρία μόλις παιχνίδια μετά την επιστροφή του, προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο, την ώρα μάλιστα που ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν... σε εξέλιξη!

Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό, ο Πογιέτ έκανε αλλαγή τον "τρομοκράτη" βάζοντας στη θέση του τον Σοϊλέδη, για να... κρατήσει το 1-1, κίνηση που προφανώς δεν άρεσε και πάρα πολύ στον Αλγερινό επιθετικό.

Ο Τζιμπούρ, που έφυγε από το γήπεδο χειροκροτούμενος από τους οπαδούς του Πανιωνίου που δεν έχουν ξεχάσει το πέρασμά του από την ομάδα, μόλις πήγε στον πάγκο... τρελάθηκε!

Μάλιστα, τον έπιασε η κάμερα να κλωτσάει πράγματα και να πετάει με δύναμη μπουκάλια, όντας ...εκτός εαυτού και όλα αυτά, πίσω ακριβώς από τον Πογιέτ!

Το θέμα είναι, αν ο Τζιμπούρ ήταν... «τρελαμένος» επειδή έγινε αλλαγή ή επειδή απλά δεν έβαλε γκολ και δεν ήταν καλός κοντρα στην πρώην ομάδα του...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :