Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ROTATION ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Ο Σίλβα λειτουργεί βάσει συγκεκριμένου... πλάνου και στο rotation που κάνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πλάνο που δεν αλλάζει εύκολα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει προς... πάσα κατεύθυνση στο Ρέντη πως δεν θα κάνει ποτέ πάνω από 3 - 4 αλλαγές στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ωστόσο υπάρχουν φορές που οι διαφοροποιήσεις αυτές είναι λιγότερες, όπως παατηρεί χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Όπως για παράδειγμα ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης όπου ουσιαστικά πήρε ανάσες μόνο ο Φελίπε Πάρντο από τους λεγόμενους... βασικούς (λόγω κόπωσης). Ο Μάρκο Σίλβα αν και δοκίμαζε για μέρες τον Εστέμπαν Καμπιάσο για βασικό προτίμησε ξανά το δίδυμο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι.

Ο λόγος ήταν απλός: επειδή ο Σίλβα υπολόγιζε πολύ τον Αστέρα ως αντίπαλο και διότι τον θεωρεί μία εκ των κορυφαίων ελληνικών ομάδων γι'αυτό και ήθελε να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Για την άμυνα άλλωστε με εξαίρεση τον Λεάντρο Σαλίνο -που θα μπορούσε να ξεκουράσει έναν εκ των Ομάρ - Μασουακού- οι επιλογές με δεδομένη την ανετοιμότητα του Αλμπέρτο Μποτία και ότι οι Αυλωνίτης και Γούτας δεν είναι στις λύσεις της πρώτης γραμμής δεν ήταν και πολλές.

Ωστόσο ακόμα και έτσι έκανε τις διαφοροποιήσεις του στο ματς. Άλλαξε το 4-2-3-1 σε 4-3-3 και σε επίπεδο προσώπων έριξε στην... μάχη μετά από καιρό τους Φουστέρ και Τσόρι ενώ έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής στον ανεβασμένο Ερνάνι. Και παρά τις δεδομένες δυσκολίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η νίκη και το 11 στα 11 ήρθε.

Ακόμα δοκίμασε μαζί στο ίδιο σχήμα τους Τσόρι και Φορτούνη, βγάζοντας τα συμπεράσματά του. Εξάλλου ο Μάρκο Σίλβα από την πρώτη στιγμή λειτουργεί στην διαχείρισή του αλά Ερνέστο Βαλβέρδε. Το rotation του δεν ξεπερνάει τους 16 - 17 παίκτες.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :