Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ... ΕΞΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ TOP 16!


Mετά την οριστικοποίηση των ομίλων του TOP 16 και τον όμιλο του... θανάτου που βρέθηκε ο Ολυμπιακός, οι φήμες οργιάζουν ότι στο λιμάνι εξετάζουν την πιθανότητα ενίσχυσης του ρόστερ!

Σαφώς αυτή τη στιγμή προέχει να μπει στο κλίμα της ομάδας ο Σον Τζέιμς που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει... τίποτα, αλλά και να επιστρέψουν το συντομότερο οι Σπανούλης, Λοτζέσκι και Αγραβάνης... 

Με δεδομένα αυτά τα προβλήματα λοιπόν, αλλά και από το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες μέχρι στιγμής είναι κατώτεροι του... αναμενόμενου, ερυθρόλευκα μάτια είναι στραμμένα στην αγορά για την περίπτωση που βρεθεί κάποια ξεχωριστή περίπτωση, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν θα πρόκειται για κάποια... αντικατάσταση.

Η αγάπη των προέδρων στην ομάδα είναι δεδομένη, άρα καλό είναι να μην αποκλείσει κανείς κάποια έκπληξη μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρός στο Top 16...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :