Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ... ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Είναι γνωστό εδώ και μερικές ώρες πως ο Κώστας Παπανικολάου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ωστόσο, ο λόγος που δεν υπάρχει συμφωνία με κάθε επισημότητα, είναι το προβάδισμα που έχει η Μπαρτσελόνα, αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, εφόσον ο 25χρονος παίκτης αποχωρούσε από το NBA, κάτι το οποίο και έγινε, καθώς αποτελεί παρελθόν από τους Ντένβερ Νάγκετς εδώ και λίγες μέρες, οι Καταλανοί έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για το αν θα ισοσταθμήσουν οποιαδήποτε πρόταση κάποιας ευρωπαϊκής ομάδας ή θα αποφασίσουν να μην αποκτήσουν τον παίκτη, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mundodeportivo.com», τρία είναι τα πιθανά σενάρια που πρόκειται να συμβούν, σχετικά με το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου, με την Μπαρτσελόνα να έχει ήδη στα χέρια της, τη συμφωνία της πλευράς του παίκτη με τους ερυθρόλευκους.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το πρώτο σενάριο, είναι η Μπαρτσελόνα να εγκαταλείψει την προσφορά και να αφήσει τον Παπανικολάου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό φαίνεται απίθανο. Το πιο πιθανό, με δεδομένα τα στοιχεία της συμφωνίας, είναι να εξισορροπηθεί η προσφορά του Έλληνα φόργουορντ, καθώς είναι 25 ετών και ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση "τρία". Σε περίπτωση που κάνει κάτι τέτοιο. ο σύλλογος μπορεί να κρατήσει τον παίκτη ή να διαπραγματευθεί με τον Ολυμπιακό για μια συμφωνία μεταξύ τους. Τέλος, αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποκτήσει τον Παπανικολάου, τότε θα διαπραγματευθεί την αποχώρηση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Δεν αποκλείεται αν ο Παπανικολάου μείνει στο "Παλαού", ο Περπέρογλου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :