Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κώστας Παπανικολάου στα... πάτρια εδάφη και ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους!

Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε ελεύθερος χθες από τους Ντένβερ Νάγκετς και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο "Παπ" θα ψάξει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι το Σάββατο, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει, τότε... θα επιστρέψει στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, όχι στον Ολυμπιακό!

Κάτι τέτοιο αναφέρει η σημερινή "Metrosport", που εμπλέκει τον... Άρη με τον 25χρονο άσο, σε ένα σενάριο που παρόλο που είναι πολύ δύσκολο δεν είναι και... απίθανο.

Οι "κίτρινοι" αν δουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα κάνουν την κίνησή τους για τον Παπανικολάου, ποντάροντας στο παρελθόν του παίκτη στην ομάδα και στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσά τους.

Παρόλα αυτά, το έργο του Άρη δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο "Παπ" είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και των άλλων "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :