Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ


Στο γεγονός πως η Ουγγαρία δε θα παρατούσε ποτέ το ματς κόντρα στην Ελλάδα στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ισοπαλία με τους Μαγυάρους στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως έγινε ένα πολύ καλό ματς και πως δεν επηρεάστηκαν από τη φημολογία για διαλυμένη Ουγγαρία. Στάθηκε στις αποβολές και τη συγκέντρωση των διεθνών και θεωρεί πως τώρα θα πρέπει να «κυνηγήσουν» τα πολλά γκολ, ώστε να έχουν πλεονέκτημα στην πιθανή ισοβαθμία.

Αναλυτικά:

«Δεν έχουν γίνει πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν ένα πάρα πολύ καλό ματς γι’ αυτούς που το παρακολούθησαν. Μέχρι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ήμασταν κλασικοί Έλληνες, δηλαδή επηρεασμένοι απ’ όλα αυτά που γραφόταν για διαλυμένους Ούγγρους, για πεσμένους Ούγγρους. Η Ουγγαρία είναι η μεγαλύτερη σχολή, μαζί με τους Σέρβους, στον κόσμο, έχουν εγωισμό, έχουν νοοτροπία, δεν θα αφήναν ποτέ αυτό το παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια.

Εμάς μας επηρέασε αυτό στο ξεκίνημα, συνήλθαμε μετά, όμως οι πολλές αποβολές που είχαμε εναντίον μας, μας στοίχησαν παίκτες που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι και η συγκέντρωσή μας στις τελευταίες φάσεις που δεν μπορέσαμε να το πάρουμε με δυο παραπάνω προσπάθειες, τις οποίες δεν τελειώσαμε με μια σωστή εκτέλεση. Συμβαίνουν αυτά, πάντως. Δεν το κερδίσαμε το παιχνίδι, δεν το χάσαμε κιόλας, θα γίνει μάχη.

Τώρα, στις ισοβαθμίες θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ, έχουμε ακόμα δύο αντιπάλους στον όμιλο, Τουρκία και Ρωσία. Δεν είναι ωραίο αυτό, να αποφασιστεί από αυτόν τον τομέα για το ποια απ’ αυτές τις δυο ομάδες θα βγει πρώτη στον όμιλο, αλλά τι να κάνουμε, αφού ήρθαμε ισοπαλία θα παίξουμε με τους κανονισμούς που ισχύουν και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κερδίσουμε την πρώτη θέση με αυτόν τον τρόπο».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :