Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΧΑΚΕΤ...


Όλα τα ‘χε ο Ολυμπιακός, με τη φετινή ατυχία και τους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών του, αυτό του έλειπε!

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει «πειραχθεί» ο χιαστός του Ντάνιελ Χάκετ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης στη Μαδρίτη, με τον Ιταλό διεθνή νωρίτερα να έχει πέσει άτσαλα στο παρκέ. Ο ερυθρόλευκος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, δεν ένιωθε καλά και έγινε αλλαγή, σε ένα ματς που είχε εξαιρετική απόδοση (14π, 3/5τρ, 3ασ).

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ. Ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων το τελευταίο διάστημα, αποχώρησε δύο λεπτά πριν το φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης με τη Ρεάλ (84-72) στη Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει γίνει ζημιά στο γόνατο. Ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν το απόγευμα, καθώς με την επιστροφή της αποστολής των πρωταθλητών, ο Χάκετ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Με το που επιστρέψει η αποστολή της ομάδας στην Ελλάδα από την Μαδρίτη, το απόγευμα (17:20), ο Ντάνιελ Χάκετ, μαζί με το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, θα πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο ώστε ο αθλητής να κάνει εξετάσεις, περνώντας από μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αν επιβεβαιωθεί το δυσάρεστο σενάριο που παρουσιάζει το δημοσίευμα, τότε θα πρόκειται για δεύτερη μεγάλη ατυχία στη σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αυτές προσθήκες ήταν οι ακριβότερες του περασμένου καλοκαιριού για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και παρόλο δοκίμασε να αγωνιστεί δεν τα κατάφερε. Για τον δικό του τραυματισμό δεν εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι.


Προς το παρόν δεν μπορεί ν'αποκλειστεί ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο, αν και κανείς δεν θέλει να το πιστεύει... Μέχρι, όμως, να βγούνε τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπάρχουν ελπίδες. Μέχρι την επίσημη διάγνωση, μπορούν όλοι να ελπίζουν πως ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ θα έχει αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό και θα τη γλιτώσει με κάτι πιο ελαφρύ.

Αυτό ευχόμαστε κι εμείς για τον Χάκετ!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :