Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΑΛΕΓΕΙ... ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ Ο «ΠΑΠ»!


Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι αυτή που φαίνεται να ...«κερδίζει» τον Κώστα Παπανικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο «Παπ» φαίνεται να... «γέρνει» προς τον Ολυμπιακό, καθώς η πρόταση των ερυθρόλευκων»είναι αυτή που τον ικανοποιεί περισσότερο σε σχέση με αυτές των Παναθηναϊκού και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η περίπτωσή του είναι λίγο περίπλοκη, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, από τη στιγμή που τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να κρατήσουν τον Παπανικολάου εφόσον καταθέσουν ισόποση πρόταση, ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο προς στιγμήν... δεν φαίνεται να εξετάζουν, τόσο για την πληρότητα στη θέση, όσο και για το οικονομικό σκέλος.

Πάντως, όπως και να ‘χει, εξελίξεις στο θέμα του «Παπ» αναμένονται πολύ σύντομα και είναι πολύ πιθανό να έχει οριστικοποιηθεί το μέλλον μέχρι την έναρξη της εβδομάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :