Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ Ν'ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ... ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ! ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ 0-1! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Γλέντι έστησε στη Λεωφόρο ΚΑΙ η Ξάνθη! Η ομάδα της Θράκης επικράτησε 1-0 με γκολ του Σολτάνι στο 67’ και προκάλεσε την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα των "πράσινων" μετά τα στραβοπατήματα με ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), Πανιώνιο (0-0) και Ατρόμητο (0-0).

Το "τριφύλλι" είχε κάκιστη απόδοση απέναντι σε μια εξαιρετικά στημένη και παθιασμένη Ξάνθη, η οποία έριξε μία ακόμα «φάπα» στην ομάδα του Στραματσιόνι που δείχνει να... αποδίδουν οι επενδύσεις του Αλαφούζου. Οι "πράσινοι" δεν... μπορούν, ενώ ο Ζέκα αποφάσισε να το ρίξει στις... πολεμικές τέχνες.

Ο Πορτογάλος μάλιστα παρά το εγκληματικό τάκλιν που έκανε στον Λουσέρο στο 52’, επιτέθηκε στον Μάνταλο. Μία ξεκάθαρη φάση και μια πεντακάθαρη αποβολή, για την οποία ο Στραματσιόνι έδωσε τα εύσημα στον διαιτητή της αναμέτρησης!

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" παραδέχθηκε πως ήταν πεντακάθαρη η αποβολή και... "κρέμασε" τον ίδιο του τον παίκτη, που διαμαρτυρήθηκε για την πεντακάθαρη κόκκινη που δέχθηκε.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της Nova ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :